tel.: +420 519 323 050

Rytíři z Kamelotu v Břeclavi

výstava

26.08.2015 - 30.08.2015

 

Zveme vás na netradiční zážitek pro celou rodinu do areálu pod zámkem ve dnech 26. 8. - 30. 8. 2015 na středověký rytířský turnaj na koních skupiny The knights of Camelot. V rytířském turnaji budou diváci sledovat napínavá klání urozených rytířů, souboje muže proti muži, jezdeckou dovednost, dřevcové souboje, rytířské disciplíny a spousty kaskadérských kousků.

Celý turnaj je pojat jako souboj dobra se zlem a v tomto příběhu budou rytíři bojovat o zlatý meč a v představení nebude chybět spousty humorných scén a ani krásná princezna.

Jezdci sedlají ušlechtilé Frieské hřebce, kteří pocházejí z královského Holandského hřebčína, Španělské-Andaluské P.R.E., Arabské koně a také jednoho Quotera horse.

Předprodej vstupenek na TIC Břeclav.

Vstupné

Muzeum pod Vodárnou 70/50 Kč
Synagoga 60/30 Kč
Lichtenštejnský dům 60/30 Kč
Zámecká věž 50/30 Kč
Zámeček Pohansko 100/50 Kč
Dny s archeologem na Pohansku 150/80 Kč

Než budete pokračovat

Snažíme se náš web neustále vylepšovat. A k tomu potřebujeme data. Sbíráme je pomocí cookies, které nám pomáhají analyzovat návštěvnost a následně přizpůsobit obsah a reklamu. Pokud se sběrem cookies nesouhlasíte, klikněte zde.

Cookies - nastavení

zavřít

Snažíme se náš web neustále vylepšovat. A k tomu potřebujeme data. Sbíráme je pomocí cookies, které nám pomáhají analyzovat návštěvnost a následně přizpůsobit obsah a reklamu. Pokud se sběrem cookies nesouhlasíte, klikněte zde.

Správa předvoleb souhlasu

Nezbytné cookies

Bez nich se web neobejde. Zajišťují, aby vše fungovalo, jak má.

vždy povoleno

Marketingové cookies

Shromažďují informace, které pomáhají k lepšímu přizpůsobení reklam vašim zájmům.

Personalizační cookies

Se zapnutým personalizovaným cílením budeme zpracovávat informace o vašem chování na webu. Díky tomu jsme vám schopni nabídnout to, co vás zajímá.

Analytické cookies

Pomáhají nám zjistit, kdo navštěvuje náš web a jak ho lidé používají. Díky těmto datům můžeme efektivně pracovat na vylepšování obsahu i funkčnosti.