Pro návštěvníky
Předměty ze sbírek
obraz

ZVON NA PRANÍ PRÁDLA

Odběr novinek
Facebook

GDPR

Ochrana osobních údajů 

 

Osobními údaji jsou veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě (dále jen „subjekt údajů“); identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.

Zpracováním je jakákoliv operace nebo soubor operací s osobními údaji nebo soubory osobních údajů, který je prováděn pomocí či bez pomoci automatizovaných postupů, jako je shromáždění, zaznamenání, uspořádání, strukturování, uložení, přizpůsobení nebo pozměnění, vyhledání, nahlédnutí, použití, zpřístupnění přenosem, šíření nebo jakékoliv jiné zpřístupnění, seřazení či zkombinování, omezení, výmaz nebo zničení.

 Městské muzeum a galerie Břeclav, jako právnická osoba i jako orgán veřejné moci zpracovává osobní údaje a plní při tom povinnosti správce těchto údajů, případně jejich zpracovatele, jak jsou stanoveny platnými právními předpisy. Jde zejména o nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), které je přímo použitelné ve všech členských státech EU (bývá označováno zkratkou GDPR z anglického názvu nařízení General Data Protection Regulation).

 

Informace o obecném nařízení o ochraně osobních údajů a další související obecné informace naleznete například na WEBu Úřadu pro ochranu osobních údajů.

 

Text obecného nařízení o ochraně osobních údajů 

 

Městské muzeum a galerie Břeclav, příspěvková organizace zde uvedenými informacemi plní svou povinnost informovat dotčené subjekty údajů o zpracováních osobních údajů, které provádí, a o uplatňování práv subjektu údajů podle obecného nařízení o ochraně osobních údajů. 

 

Kontaktní údaje Městského muzea a galerie Břeclav jako správce, případně zpracovatele osobních údajů:

MĚSTSKÉ MUZEUM A GALERIE BŘECLAV, příspěvková organizace

sídl. Dukelských hrdinů 2747/4a, 690 02 Břeclav

tel.: +420 519 323 050

info@muzeumbv.cz

www.muzeumbv.cz

IČO: 60680920

datová schránka: 6rsmjuu

 

Informace Městského muzea a galerie Břeclav, příspěvková organizace o zpracování osobních údajů:

Městské muzeum a galerie Břeclav provádí na základě právních předpisů velké množství zpracovávání osobních údajů. Pro některá zpracování, je MMG  správcem předmětných osobních údajů. V těchto případech má správce povinnost poskytovat subjektům údajů informace o zpracování osobních údajů.

 

Práva subjektů údajů

Informace o zpracování osobních údajů