tel.: +420 519 323 050

Chillifest 2017

16.09.2017 (13:00) - 16.09.2017 (22:00)

 

Milovníci pálivých jídel pozor! V sobotu to u břeclavského zámku bude opět o chilli! Návštěvníky čeká ochutnávka soutěžních jídel, jež pro vás s láskou k chilli připraví srdcaři v oboru. Těšit se můžete i na soutěž v pojídání chilli. A nesmí chybět loňská novinka, Miss Chilli. Ty nejmenší zabaví MC Lvíček Dyjáček.

 

Moto zní: Chcete-li mít nohy v pěst, přijďte k nám na Chillifest!

 

Program Chillifest 2017:
8:00 Zažehnutí kotlů
12:30 Zahájení blešího trhu.
13:00 Start ochutnávek soutěžních pokrmů.
14:30 Soutěž Miss Chilli.
16:30 Soutěž v pojídání chilli, pouze nejsilnější jedinec přežije.
18:00 Zahraje kapela Mindigmás (HU).
19:00 Vyhlášení výsledků kuchařské soutěže. Předání cen.

Další informace na www.chillifest.cz

 

 

 

 

Vstupné

Muzeum pod Vodárnou 60/30 Kč
Synagoga 60/30 Kč
Lichtenštejnský dům 60/30 Kč
Zámecká věž 50/30 Kč
Zámeček Pohansko 100/50 Kč
Dny s archeologem na Pohansku 150/80 Kč

Než budete pokračovat

Snažíme se náš web neustále vylepšovat. A k tomu potřebujeme data. Sbíráme je pomocí cookies, které nám pomáhají analyzovat návštěvnost a následně přizpůsobit obsah a reklamu. Pokud se sběrem cookies nesouhlasíte, klikněte zde.

Cookies - nastavení

zavřít

Snažíme se náš web neustále vylepšovat. A k tomu potřebujeme data. Sbíráme je pomocí cookies, které nám pomáhají analyzovat návštěvnost a následně přizpůsobit obsah a reklamu. Pokud se sběrem cookies nesouhlasíte, klikněte zde.

Správa předvoleb souhlasu

Nezbytné cookies

Bez nich se web neobejde. Zajišťují, aby vše fungovalo, jak má.

vždy povoleno

Marketingové cookies

Shromažďují informace, které pomáhají k lepšímu přizpůsobení reklam vašim zájmům.

Personalizační cookies

Se zapnutým personalizovaným cílením budeme zpracovávat informace o vašem chování na webu. Díky tomu jsme vám schopni nabídnout to, co vás zajímá.

Analytické cookies

Pomáhají nám zjistit, kdo navštěvuje náš web a jak ho lidé používají. Díky těmto datům můžeme efektivně pracovat na vylepšování obsahu i funkčnosti.