tel.: +420 519 323 050

otevírací doba a vstupné Muzeum pod vodárnou

MUZEUM POD VODÁRNOU

SYNAGOGA

ZÁMEČEK POHANSKO

LICHTENŠTEJSKÝ DŮM

ZÁMECKÁ VĚŽ

MUZEUM ŽELEZNICE


MUZEUM POD VODÁRNOU

 

Otevírací doba:

PO - NE, svátky      9.00 - 18.00 hod.

 

Vstupné:

Základní                70 Kč

Snížené                  50 Kč

(Děti od 3 do 15 let, studenti středních a vysokých škol po předložení průkazu – ISIC, OP, senioři nad 65 let)

Rodinné vstupné (2 dospělí a max. 3 děti do 15 let)  200 Kč

 

Volný vstup:

Děti do 3 let
MŠ a ZŠ zřizované Městem Břeclav 
Pedagogický doprovod MŠ a ZŠ
Průkazy (ICOM, AMG, MSM)
Pracovníci sdělovacích prostředků po předložení průkazu
ZTP, ZTP - P

 

Adresa instituce:
Městské muzeum a galerie Břeclav, příspěvková organizace
Dukelských hrdinů 2747/4a
690 02 Břeclav

 

Kontakt:
tel.: +420 519 323 050 

email: info@muzeumbv.cz

 

 

Vstupné

Muzeum pod Vodárnou 70/50 Kč
Synagoga 60/30 Kč
Lichtenštejnský dům 60/30 Kč
Zámecká věž 50/30 Kč
Zámeček Pohansko 100/50 Kč
Dny s archeologem na Pohansku 150/80 Kč

Než budete pokračovat

Snažíme se náš web neustále vylepšovat. A k tomu potřebujeme data. Sbíráme je pomocí cookies, které nám pomáhají analyzovat návštěvnost a následně přizpůsobit obsah a reklamu. Pokud se sběrem cookies nesouhlasíte, klikněte zde.

Cookies - nastavení

zavřít

Snažíme se náš web neustále vylepšovat. A k tomu potřebujeme data. Sbíráme je pomocí cookies, které nám pomáhají analyzovat návštěvnost a následně přizpůsobit obsah a reklamu. Pokud se sběrem cookies nesouhlasíte, klikněte zde.

Správa předvoleb souhlasu

Nezbytné cookies

Bez nich se web neobejde. Zajišťují, aby vše fungovalo, jak má.

vždy povoleno

Marketingové cookies

Shromažďují informace, které pomáhají k lepšímu přizpůsobení reklam vašim zájmům.

Personalizační cookies

Se zapnutým personalizovaným cílením budeme zpracovávat informace o vašem chování na webu. Díky tomu jsme vám schopni nabídnout to, co vás zajímá.

Analytické cookies

Pomáhají nám zjistit, kdo navštěvuje náš web a jak ho lidé používají. Díky těmto datům můžeme efektivně pracovat na vylepšování obsahu i funkčnosti.